• Ürünler ve Sistemler
  • Bölümler
  • Dokümanlar
  • Visual new identity

    Yılın Çatı Yalıtımı Malzemesi / Sistemi Urbanscape

    Mayıs 29, 2018

    Çatı ve Cephe dergisi tarafından 7.’si organize edilen “Çatı ve Cephe Malzemeleri Ödülleri”nin kazananları, 26 Nisan 2018 'de Seçici Kurul toplantısında belirlendi.Toplantıda okur oyları değerlendirildi ve ardından Seçici Kurul Üyeleri oylarını kullandılar.

    Çatı ve Cephe dergisi tarafından 7.’si organize edilen “Çatı ve Cephe Malzemeleri Ödülleri”nin kazananları, 26 Nisan 2018 'de Seçici Kurul toplantısında belirlendi.Toplantıda okur oyları değerlendirildi ve ardından Seçici Kurul Üyeleri oylarını kullandılar. “Çatı ve Cephe Malzemeleri Ödülleri 2017'de”Yılın Çatı Kaplama Malzemesi/Sistemi: Urbanscape Yeşil Çatı Sistemi oldu. Urbanscape, yüksek su tutma kapasitesine sahip, innovatif, hafif ve kolay monte edilebilir kentsel alanlarda konutlar, ticari ve endüstriyel binaların yeşil çatıları için özel olarak tasarlanmış modüler bir yeşil çatı sistemidir

    Urbanscape Yeşil Çatı Sistemi, yapılara estetik bir görünümü ısı ve ses yalıtımına katkı sağlayarak kazandırır.

    Geleneksel Yeşil çatı sistemindeki toprak yerine, bir taş yünü katmanı bulunur ve sistemin en dış kabuğu, 4 mevsim yeşilliğini koruyan sedum tabakasından oluşur. Ses ve ısı yalıtımına katkı sağlayan taşyünü, ayrıca yüksek su tutma kapasitesine sahiptir.

    Kentsel ısı adası etkisinin azalması, CO2 azalması, yağmur suyu tutma ve arıtma, daha temiz hava, doğal habitat gibi çevresel avantajlarının yanı sıra uzun çatı ömrü, enerji verimliliği, gürültüyü azaltma gibi ekonomik avantajları da vardır. Muadil sistemlere oranla çok daha kolay bir uygulamaya sahip olan Urbanscape yeşil çatı sistemi, yapılara estetik bir görünümü ısı ve ses yalıtımına katkı sağlayarak kazandırır.

    Bize Ulaşın!

    Size en uygun yalıtım işlemlerini sağlayabilmek için şimdi iletişime geçin.

    Tüm Merak Ettiğiniz Sorularınız İçin:
    Tüm Merak Ettiğiniz Sorularınız İçin:

    Knauf Insulation

    75. Yıl Mahallesi (Küçük Organize Sanayi) 1. Cad No: 1/G 26250 Eskişehir
    İhracat Sorularınız İçin:
    İhracat Sorularınız İçin:

    Knauf Insulation

    Teknik Sorularınız İçin:
    Teknik Sorularınız İçin:

    Knauf Insulation